BIO

Amb 17 anys, vaig marxar a Madrid on vaig estudiar Art Dramàtic durant 4 anys. En acabar però, vaig sentir la temptació de passar-me a l’altra banda. Així doncs, vaig estudiar Realització (EMAV), Comunicació audiovisual (UAB) , Cinema (UM) i em vaig especialitzar en documental (La Casa del Cine)

He treballat en televisió, primer a nivell local a Televisió de L’Hospitalet i més tard pel Canal 33 fent “Òpera en texans“.

També he fet diversos documentals pel meu compte. Un d’ells, “Deconstruidos“, el vaig dirigir durant la meva estada a Xile i es va emetre al programa Docs de BTV:  i un altre, “Una caja cerrada“,  ha guanyat el premi SGAE Nova autoría al millor guió al Festival de Sitges 2017.

D’altra banda, els darrers anys, he dedicat part del meu temps a escriure contes infantils coeducatius en col·laboració amb la il·lustradora Laypanda. De moment, hem publicat dos contes amb l’Editorial Bellaterra: “¡Ni jo princesa, ni tu granota!” i “La meva clase” i en tenim un altre a punt de sortir del forn: “Les noves amigues de la Maria”.